Intro

Minicamping De Alde Stjelp in Grou

Minicamping De Alde Stjelp in Grou (Friesland) is een zeer rustige camping, gelegen aan een eigen weg grenzend aan de zuidkant van een natuurgebied van Staatsbosbeheer (een plek voor een fijne wandeling). Aan de noordkant de Friese weiden. De camping is omgeven door een boomwal met 15 ruime vol of half-seizoenplaatsen. De gasten die De Alde Stjelp bezoeken komen er voor de rust, de vele vogels in de natuurlijke omgeving, maar zeker ook voor de campinghouder Epke Liezenga, die ’s avonds nog wel eens wil gaan palingroken met zijn gasten.

De voorzieningen op Minicamping De Alde Stjelp in Grou zijn goed, eenvoudige sanitair, maar schoon! 2 locaties met douche, toilet en aanrecht (voor de afwas) en gratis warm water. Er is ook een centrifuge aanwezig. Op elke plaats is elektra aanwezig (exclusief), er zijn een aantal punten op de camping met koud water. Eventueel is er hout en een vuurkorf beschikbaar. Voor kinderen zijn er schommels en skelters.

Maar in de omgeving is natuurlijk ook veel te beleven. Hiervoor is een bezoekje aan de VVV natuurlijk altijd nuttig. Op 4 kilometer van minicamping De Alde Stjelp ligt het watersportdorp Grou, waar zomers veel activiteiten georganiseerd worden, waaronder het Skûtsjesilen.

De Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op 11 kilometer van minicamping De Alde Stjelp in Grou, zodat ook een bezoek aan het historische centrum van de stad een aanrader is. Zwemgelegenheid is binnen 15 kilometer van de camping te vinden.

Kijk op de pagina ACTIVITEITEN voor meer informatie